Problem med torr hud

Om du vill hitta bra handkrämen för torr hud, måste du leta efter några specifika ingredienser. Som med de flesta konsumtionsvaror, finns det bra hudkräm och dålig. Här är en titt på de ingredienser som du vill och inte vill ha i din hand och body lotion. Låt oss börja med vad du inte vill. Tänk på att innehållsdeklarationen inte alltid är korrekt.Detta leder oftade till förvirring. Den senaste forskningen i ämnet rekommenderar följade. Värt att ha i bakhuvudet är att alla dermatologer inte alltid har den koll de borde ha. Visste du att fuktighetskräm faktiskt kan hålla tillbaks hudens ålderstecken? Om det innehåller fel ingredienser, kommer inte det ens återfuktar.

Något du inte vill ha är vaselin, paraffin och mineralolja i din handkräm då dessa inte är fuktgivande. De är istället tvärtom. Något som däremot hjälper är kreatinprotein. Vaselin i stora doser stör hudens naturliga föryngringsprocess. Märkligt nog är vaselin trots detta den vanligaste ingrediensen i denna typ av krämer. Om det inte är vaselin, är det förmodligen mineralolja, vilket är lika illa. Båda dessa kommer från råolja. Resultatet är att de lämner en fet hinna ovanpå huden som inte absorberas. Det du ska kika efter är kreatin. Som en ingrediens i hudvårdsprodukter varierar keratin i kvalitet. Viss keratin är denaturalized. Så är det inte lika fördelaktigt. Du måste jämföra etiketterna eller leta efter ett företag som innehåller "Funktionella Keratin" i sina produkter.

I kliniska tester, har funktionell Keratin visat sig förbättra hudens fukthalt med över 20% efter den första appliceringen. Efter 18 dagar förbättras det faktiskt hudens förmåga att behålla fukt. Frivilliga i den ursprungliga undersökningen hade tvättmedel-relaterade dermatit, mer känd som dishpanhänder. Efter bara några veckor, hade tillståndet förbättrats dramatiskt. Det gav även fördelar vad det gäller hudens åldringsprocess. Normalt, minskar hudcellernas omsättningshastigheten med åldern. Försöken visade en ökning med 160% i huden-cells omsättningshastighet efter tre dagar. Detta indikerar att hudens celler använder proteinet för att göra nya. Bäst resultat gav handkrämer med coenzym Q10. Det har visat sig minska torrhet i solskadad hy med 26% under loppet av sex veckor. Än så länge finns inga undersökningar för handkrämer som innehåller både funktionell kreatin samt Q10. Dessa tips är de grundläggande. Börja nu att använda din nuvunna kunskap. Ingen kommer att kunna gissa din ålder genom att titta på dina händer.